Uw specialist voor relinen van uw riolering, standleiding en overige afvoeren middels de spray-techniek vanaf 32 tot 250 mm

De sleutel tot succes in afvoer renovatie

Deelrenovatie

Bij een camera inspectie in een afvoer vanwege een lekkage of anders en hierbij geconstateerd wordt dat er sprake is van een scheurvorming of gaten in deze kunnen wij dit middels de kous methode repareren. 

Een scheur of gat in de afvoer wordt middels de camera inzichtelijk gemaakt alsmede een meting afstand en diameter afvoer. 

Voorafgaand van de deelrenovatie zal eerst de betreffende afvoer gereinigd worden, na reiniging volgt er een 2e inspectie en wordt de kous voorbereid, op maat gemaakt en de epoxyhars aangemaakt. 

De kous wordt op zijn plaats gebracht middels een packer, daarna zal de packer onder druk worden gezet middels een luchtcompressor, deze zorgt ervoor dat de kous met hars tegen de wand wordt gedrukt, na uitharding wordt de druk op de packer vermindert en deze verwijderd, de kous met hars blijft op de wand achter en zorgt hierdoor voor een lekvrije afvoer uitgevoerd zonder hak- en breekwerk. 

Direct contact

Dwarsweg7
3214 LD Zuidland

Telefoon: 085 - 48 55 413

Email: info@relinezeker.nl